مفهوم اینترنت اشیا برای اولین بار توسط موسسه MIT و در سال 1999 به جهانیان معرفی گردید. اینترنت اشیا، جهانی را توصیف می کند که در آن هر شیء بی جان برای خود یک هویت مشخص دارد و در ارتباط با اشیای دیگر متصل به شبکه می باشد. این اشیا به صورت کاملا سازمان دهی شده می باشند. مطالعات کامل مرتبط با کاربردهای صنعتی IoT در این محصول ارائه شده است. این محصول در 91 صفحه فایل WORD آماده شده و در کنار آن نیز یک فایل پاورپوینت 34 اسلایدی آماده شده که کاملا مناسب ارائه های کلاسی می باشد. در نگارش این تحقیق از 5 منبع فارسی و 98 منبع انگلیسی استفاده شده که عناوین آنها در آخر تحقیق ارائه گردیده است.
گزارشکار: این تحقیق در 91 صفحه WORD آماده شده و یک پاورپوینت 34 اسلایدی نیز دارد | شبیه سازی : ندارد |
IoT صنعتی به صورت شبکه ای از ادوات، ماشین آلات و حسگرهای متصل به همدیگر و به اینترنت، با هدف گردآوری و تحلیل داده ها جهت بکارگیری اطلاعات حاصل شده از آنها در بهبود پیوسته فرآیند، تعریف شده است. کاربردهای زیادی برای IoT صنعتی وجود دارد و تعداد روز افزونی از شرکت ها را مشتاق مشغول شدن در این الگوی جدید کرده است تا بهره وری خود را بهبود بخشند و مخارج و سود خود را بهینه سازی کنند. همچنین، بازاری است که دائماً در حال گسترش است، و بازیگران بزرگ قبلاً از آن استفاده کرده اند. هنگامی که بحث پیش بینی دقیق ارزش بازاری IIoT در سالهای آتی پیش می یابد، با اینکه مطالعات، ارقام مختلفی را نشان داده اند، اما مهمترین گزارش ها اذعان می کنند که در آینده نزدیک و بسیار سریع، سرمایه گذاری در این موضوع سه برابر خواهد شد. برای داشتن دسترسی به این مزیت رقابتی، بسیار مفید است که کاربردهای اصلی IIoT و نحوه پیاده سازی این سیستم را بدانیم.
«اینترنت اشیاء صنعتی» (IIoT) به اتصال تودرتوی حسگرها، ابزار دقیق و ادوات دیگر شبکه شده به هم با کاربردهای صنعتی کامپیوترها، شامل ساخت و تولید و مدیریت انرژی، مربوط است. این اتصالات و همبندی، گردآوری، مبادله و تحلیل داده ها را ممکن می سازد و بطور بالقوه بهبود بهره وری و بازده و همچنین مزیت های اقتصادی دیگر را تسهیل می کند. IIoT، تکامل یافته یک سیستم کنترل توزیع شده (DCS) است که درجه بالایی از اتوماسیون را با استفاده از رایانش ابری ممکن می سازد و کنترل های فرآیند را بهبود می بخشد.
IIoT بوسیله فنآوریهایی مانند امنیت سایبری، رایانش ابری، رایانش لبه ای، فنآوری های موبایل، ماشین به ماشین، چاپ سه بعدی، روبوت های پیشرفته، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء، فنآوری RFID و رایانش شناختی، ممکن شده است.
IIoT با اختراع کنترلر منطقی برنامه پذیر (PLC) توسط دیک مورلی در سال 1968 شروع شده است که این وسیله توسط شرکت جنرال موتورز در بخش ساخت گیربکس اتوماتیک مورد استفاده قرار گرفت. این PLC ها، کنترل ریز و دقیق تک تک عناصر زنجیره ساخت و تولید را ممکن ساختند. در سال 1975، هانی ول و یوکوگاوا، به ترتیب اولین DCS های جهان، یعنی TDC 2000 و سیستم CENTUM را معرفی کردند. این DCS ها، گام بعدی در ممکن ساختن کنترل فرآیند انعطاف پذیر در کل یک سیستم، همراه با افزایش مزیت افزونگی پشتیبان با توزیع کنترل برروی کل سیستم را فراهم کردند و در نتیجه از بوجود آمدن نقطه خرابی منفرد در یک اتاق کنترل مرکزی، جلوگیری کردند.
در ادامه نیز فهرست مطالبی که در این تحقیق به بررسی آنها پرداخته شده، ارائه گردیده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.