دانلود شبیه سازی مقاله طراحی یکسوساز Vienna از نوع بوست مبتنی بر کنترل کننده RBFN

عنوان فارسی

طراحی یکسوساز Vienna از نوع بوست مبتنی بر کنترل کننده RBFN برای سیستم تبدیل انرژی بادی متصل به شبکه

عنوان انگلیسی

Design of RBFN Controller Based Boost Type Vienna Rectifier for Grid-Tied Wind Energy Conversion System

کلمات کلیدی

سیستم تبدیل انرژی بادی (WECS)؛ PMSG (ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم)؛ یکسوساز Vienna؛ RBFN؛ اینورتر سمت شبکه (GSI) و ولتاژ لینک DC

درسهای مرتبط

انرژی های نو

تعداد صفحات انگلیسی : 9 نشریه : IEEE
سال انتشار : 2018 تعداد رفرنس مقاله : 32
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
قیمت دانلود مقاله
72,000تومان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
آیا این مقاله برای بیس پایان نامه مناسب است؟ : بله آیا این مقاله برای ارائه کلاسی مناسب است؟ : بله
برنامه ای که در آن مقاله شبیه سازی شده است : این مقاله در محیط متلب پیاده سازی شده است نام مجله مقاله : IEEE Access
ترجمه: دارد (ترجمه 26 صفحه ای در قالب ورد و پی دی اف) گزارشکار : دارد (21 صفحه) شبیه سازی : دارد (یک فایل سیمولینک متلب با فرمت .slx)

این مقاله در محیط متلب به صورت کامل شبیه سازی شده و در صورت خرید و دانلود مقاله شما به راحتی قادر خواهید بود از برنامه مربوطه استفاده نمایید. در صورت بروز هر گونه مشکل در نحوه ی اجرای برنامه سایت سیگمالند به مدت 24 ساعت بعد از خرید محصول، پشتیبانی آن را تا اجرای کامل برعهده دارد.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

یکسوساز Vienna از نوع بوست

در سال های اخیر، به خاطر تقاضای روزافزون انرژی، از سیستم های تبدیلی بادی برای تولید انرژی در مقیاس کوچک و متوسط ​​استفاده می شود. با پیشرفت در زمینه طراحی توربین های بادی و نصب مقرون به صرفه مزارع بادی، سهم تولید انرژی بادی در تولید انرژی جهانی به سرعت افزایش یافته است. به نقل از شورای جهانی انرژی بادی، 486.8 گیگاوات یعنی 12.5 درصد از تولید برق در سراسر جهان، مبتنی بر سیستم های انرژی باد است و یک ظرفیت کلی 54.6 گیگاواتی بر اساس سیستم های بادی، تنها در سال 2016 نصب شده است. مطالعات تحقیقاتی دقیق نشان می دهند که ژنراتور سنکرون مغناطیس دائمی (PMSG) مبتنی بر سیستم های توربین بادی، پیکربندی های مناسبی برای نصب مزرعه بادی کوچک در مقیاس کوچک هستند. PMSGها از راندمان بالا، سرعت کار پایین، وزن کم تر (به دلیل عدم وجود سیم پیچ میدانی و گیربکس) و هدررفت کم مس برخوردار هستند. PMSG، این توانایی را دارد که بتواند طیف گسترده ای از سرعت های روتور را با توجه به سرعت های باد سریع التغییر، کنترل کند. فرکانس و بزرگی ولتاژ خروجی PMSG با توجه به تغییرات در سرعت باد ورودی، متغیرند. بهینه سازی ولتاژ بار در زیر مقدار ولتاژ ورودی متغیر و فرکانس WECS با استفاده از تکنیک مدولاسیون بردار فضایی (SVM) بدست می آید. به همین ترتیب، مطالعات تحقیقاتی نیز در زمینه فرکانس تبدیل ثابت و کاهش امواج شار و گشتاور با استفاده از کنترل گشتاور مستقیم (DTC) سیستم انرژی بادی، پیشنهاد شده اند. بیشینه ردیابی نقطه قدرت (MPPT) در سیستم های توربین بادی با سرعت متغیر از طریق تکنیک های مختلف MPPT مانند رسانایی صعودی، آشفتگی و مشاهده (P&O)، کنترل منطق فازی، روش کنترل هوش مصنوعی و غیره امکان پذیر است. در این زمینه، لازم به ذکر است که کنترل کننده مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی (ANN) دارای یک واکنش سریع پویا، طراحی کم تر پیچیده، سهولت آموزش ورودی، قابلیت تعمیم خوب و غیره است. منابع انرژی توزیع شده (DERها) همچنین به دلیل پیشرفت های عظیم در مبدل های الکترونیک قدرت، به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند.

در این پروژه، یک یکسوکننده وین بر پایه کنترل کننده RBFN برای سیستم تبدیل انرژی بادی شبکه ای-گرهی، اجرا و شبیه سازی شده است. نتایج حاصل از سیستم انرژی بادی شبکه ای-گرهی با استفاده از نرم افزار MATLAB Simulink برای سرعت های مختلف ورودی باد در شرایط مستقل و شبکه ای-گرهی، تأیید شده است. در این سیستم پیشنهادی، ثابت شده است که کنترل کننده های هوشمند و پویا برای کنترل سیستم های غیر خطی و پیچیده، مناسب هستند. از مطالعات دقیق بدیهی است که یکسوکننده وین با تبدیل توان AC/DC با بهبود ضریب توان، کاهش هارمونیک ها و شکل گیری موج جریان ورودی سینوسی، و غیره را تضمین می کند. این روش تبدیل، قابل توجه است که در آن، جریان توان یک جهتی (AC/DC) به ویژه در سیستم های تبدیل انرژی بادی، مراکز داده، سیستم های مخابراتی و سیستم های توزیع DC، ضروری است.

این شبیه سازی در محیط سیمولینک متلب (MATLAB) انجام شده و در ادامه نیز تعدادی از خروجی های شبیه سازی قرار داده شده است:

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود شبیه سازی مقاله طراحی یکسوساز Vienna از نوع بوست مبتنی بر کنترل کننده RBFN”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + بیست =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.