عنوان |
آشنایی با مقوله تهیه زنبور عسل و شهد آن |
سال تهیه : 1402 | تعداد اسلاید : 17 |
فرمت فایل : pptx | نوع فایل : پاورپوینت |
کیفیت : طلایی | مناسب : دانشجویان |
زنبور عسل از جمله حشراتی است که برای تولید عسل به کار می رود. این حشرات در کندوها زندگی میکنند و با جمع آوری شهد گلها و تبدیل آن به عسل، غذای خود را تأمین میکنند.
تولید عسل توسط زنبور به چند مرحله تقسیم میشود. ابتدا زنبورها شهد گلها را با استفاده از زبان خود جمع آوری میکنند. سپس این شهد به کندو بازمیگردد و در سلول های عسلی که در کندو وجود دارد، ذخیره میشود. در این مرحله، زنبور عسل بر روی شهد گل ها آنزیمهای خاصی افزوده کرده و با تحت تأثیر حرارت بدست آمده از بال های خود، شهد را به عسل تبدیل میکند. در نهایت، سلول های عسل را با مادهای به نام پروپولیس پوشانده و آن را در سلول ها نگهداری میکند.
عسل یکی از محصولات طبیعی و مغذی است که از زمانهای قدیم برای تغذیه انسان به کار میرفته است. این ماده غذایی حاوی ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای قوی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین، آن دارای خواص ضدباکتری، ضد التهاب و ضدآلرژی است.
برای تهیه این ماده غذایی با ارزش، ابتدا باید کندوها را از بستر عسل جدا کرد. سپس با استفاده از ماشینهای خاص، سلولهای عسل را باز کرده و عسل را از داخل آنها جمعآوری میکنند. شهد جمعآوری شده سپس به وسیله فیلترهای خاصی صاف میشود تا از ذرات بیگانه پاک شود. در نهایت، آن را در بطریها یا بستهبندیهای دیگر قرار میگیرد و برای استفاده به بازار عرضه میشود.
تولید شهد عسل از زنبور علاوه بر اینکه به عنوان یک منبع درآمد برای زنبورداران است، برای حفظ تنوع زیستی و گسترش گیاهان گلدار نیز بسیار مهم است. زنبورها در فرآیند گردهافشانی گلها و تشکیل میوهها نقش مهمی دارد. بنابراین، حفظ آن ها و ترویج کشاورزی زنبورداری میتواند به حفظ تعادل در اکوسیستمها و حفظ تنوع زیستی کمک کند.
به طور کلی، تولید عسل یک فرآیند پیچیده و مهم است که نقش مهمی در حفظ محیط زیست و تأمین غذای سالم برای انسانها دارد. بنابراین، حفظ و مراقبت از آن و ارتقای کشاورزی زنبورداری بسیار مهم است.
این پاورپوینت در 17 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 7 آن قرار داده شده است:
سرفصل های این پاورپوینت:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.