عنوان |
تحلیل ویژگی های ماهی قزل آلا و نحوه پرورش آن |
سال تهیه : 1402 | تعداد اسلاید : 82 |
فرمت فایل : pptx-ppt | نوع فایل : پاورپوینت |
کیفیت : طلایی | مناسب : دانشجویان |
ماهی قزل آلا یکی از محبوب ترین گونه های ماهیان آب شیرین در جهان است. این ماهی از نوع ماهی های سرد آبی است و در زیر گروه ماهی های آزاد جای میگیرد. ماهی قزلآلا از نظر ظاهری بسیار زیبا و دارای رنگ های متنوعی است. این ماهی از منابع پروتئین و اسیدهای چرب غیر اشباع بسیار مفید برای بدن انسان است و به همین دلیل در تغذیه انسان ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
این پاورپوینت در 82 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
ماهی قزل آلا به دلیل دارا بودن گوشت لذیذ و پر از پروتئین، در تمام دنیا مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یک منبع غذایی ارزشمند شناخته میشود. این ماهی به دلیل سازگاری خوب با شرایط محیطی و دمای آب، به راحتی قابل پرورش است و به همین دلیل در اکثر کشورها به صورت صنعتی و سنتی پرورش داده می شود.
پرورش ماهی قزل آلا به صورت صنعتی و سنتی در استخرهای آب شیرین، دریاچه ها و حتی رودخانه ها انجام می شود.
ماهی قزل آلا به دمای آب 12-18 درجه سانتیگراد علاقه دارد. همچنین کیفیت آب نیز باید بسیار خوب باشد.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 74 این پاورپوینت قرار داده شده است:
ماهی قزل آلا به دلیل رشد سریع و نیاز بالای خود به پروتئین، نیاز به تغذیه مناسب دارد. موادی که ماهیان قزل الا در شرایط طبیعی با آن ها تغذیه می شوند عبارتند از: ماهیان ریز، حشرات آبزی، لارو حشرات آبزی، حشرات پروازی سطح آب، کرمها، سخت پوستان.
برای جلوگیری از بیماری ها و عفونت های مختلف در محیط پرورش، باید به بهداشت استخر یا محل پرورش دقت کرد.
در نتیجه، پرورش ماهی قزل آلا از جمله فعالیت های اقتصادی مفید است که علاوه بر تأمین منابع غذایی، موجب اشتغال و درآمدزایی نیز می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.