عنوان |
مقایسه ابعاد کمال گرایی، سیستم های مغزی رفتاری و تاب آوری در بیماران عروق کرونر و افراد عادی |
رشته : مدیریت | تعداد صفحه : 105 |
فرمت فایل : docx | نوع فایل : word قابل ویرایش |
کیفیت : طلایی | مناسب : دانشجویان |
مطالعات متعددی به بررسی ارتباط بین کمال گرایی، سیستم های مغزی-رفتاری و تاب آوری در بیماران عروق کرونر پرداخته اند. یافته های این تحقیقات نشان می دهد که بین این سه عامل ارتباطات پیچیده ای وجود دارد.
کمال گرایی
کمال گرایی به عنوان تمایل به دستیابی به استانداردهای غیرقابل دسترس یا افراطی در عملکرد تعریف می شود. دو نوع اصلی کمال گرایی وجود دارد:
تحقیقات نشان داده است که کمال گرایی وسواسی با افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر مرتبط است. این امر به این دلیل است که کمال گرایی وسواسی می تواند منجر به استرس مزمن، اضطراب و افسردگی شود که همه اینها می توانند عوامل خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر باشند.
سیستم های مغزی-رفتاری
سیستم های مغزی-رفتاری مجموعه ای از مکانیسم های مغزی هستند که افکار، احساسات و رفتار ما را کنترل می کنند. سه سیستم مغزی-رفتاری اصلی وجود دارد:
تحقیقات نشان داده است که سیستم های مغزی-رفتاری در بیماران عروق کرونر به طور غیرطبیعی فعال هستند. به عنوان مثال، سیستم فعال سازی رفتاری در این بیماران ممکن است بیش از حد فعال باشد، که می تواند منجر به رفتارهای خطرپذیر شود. سیستم بازداری رفتاری در این بیماران ممکن است ضعیف باشد، که می تواند منجر به مشکل در کنترل احساسات و رفتار شود. و سیستم جنگ یا گریز در این بیماران ممکن است به طور مزمن فعال باشد، که می تواند منجر به استرس مزمن و التهاب شود.
تاب آوری
تاب آوری توانایی مقابله با استرس و مشکلات و بازگشت به حالت عادی بعد از آنها است. تحقیقات نشان داده است که تاب آوری پایین با افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر مرتبط است. این امر به این دلیل است که تاب آوری پایین می تواند افراد را در برابر اثرات مضر استرس آسیب پذیرتر کند.
رابطه بین کمال گرایی، سیستم های مغزی-رفتاری و تاب آوری
تحقیقات نشان داده است که بین کمال گرایی، سیستم های مغزی-رفتاری و تاب آوری در بیماران عروق کرونر رابطه وجود دارد. به عنوان مثال، کمال گرایی وسواسی با فعال شدن بیش از حد سیستم فعال سازی رفتاری و ضعیف شدن سیستم بازداری رفتاری مرتبط است. این امر می تواند منجر به مشکل در کنترل احساسات و رفتار و همچنین افزایش استرس شود که همگی می توانند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را افزایش دهند.
مداخلات
چندین مداخله وجود دارد که می تواند برای بهبود کمال گرایی، سیستم های مغزی-رفتاری و تاب آوری در بیماران عروق کرونر استفاده شود. این مداخلات می توانند به کاهش خطر ابتلا به این بیماری و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر کمک کنند.
برخی از این مداخلات عبارتند از:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.