عنوان |
بررسی بیماری اسکیزوفرنی و انواع آن |
سال تهیه : 1403 | تعداد اسلاید : 31 |
فرمت فایل : pptx-ppt | نوع فایل : پاورپوینت |
کیفیت : طلایی | مناسب : دانشجویان |
یکی از اختلالات روانی است که بر اساس تغییر در فکر، احساس و رفتار فرد تعریف میشود. افراد مبتلا به اسکیزوفرنی تجربههای غیر واقعی را تجربه میکنند، از جمله هالوسیناسیونها (شنیدن صداها یا دیدن تصاویری که وجود ندارند) و وهم پردازیها (داشتن باورها و ایدههای غلط). علاوه بر این، آنها ممکن است دچار اختلال در تفکر منطقی، تمرکز و حافظه شوند. همچنین، در برخی موارد ممکن است رفتار غیرمعمول و خودآسیب رسان باشد.
این پاورپوینت در 31 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
علاوه بر اسکیزوفرنی، اختلالات سایکوتیک دیگری نیز وجود دارند که شامل اختلالات روان آشفتگی(مانند اختلال شخصیت)، اختلالات افسردگی سایکوتیک (مانند اختلال افسردگی و هالوسیناسیون) و اختلالات شخصیت سایکوتیک (مانند اختلال شخصیت پارانوئید) میشوند.
اختلالات سایکوتیک معمولاً در دوران بزرگسالی ظاهر میشوند، اما ممکن است در دوران کودکی یا نوجوانی آغاز شوند. دقیقاً علت این اختلالات مشخص نیست، اما فرض میرود که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی نقش دارند. درمان این اختلالات معمولاً شامل ترکیب درمان دارویی (مانند ضدپساندازها) و رواندرمانی است.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 25 این پاورپوینت قرار داده شده است:
به طور کلی، این اختلالات روانی بر روی کیفیت زندگی فرد تأثیر میگذارند و نیاز به مراقبت و پشتیبانی مداوم دارند. افراد مبتلا به این اختلالات نیاز دارند تا درمان مناسب و حمایت اجتماعی مناسب را دریافت کنند تا بتوانند به طور موثر با زندگی روزمره خود سازگار شوند.
علائم اختلالات سایکوتیک ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1. هالوسیناسیون ها: تجربه شنیدن صداها یا دیدن تصاویر که در واقع وجود ندارند. این صداها و تصاویر ممکن است به شکل دستورات یا تهدیدها باشند.
2. وهمپردازی ها: داشتن باورها و ایدههای غلط که با واقعیت تضاد دارند. مثلاً فرد ممکن است باور کند که او یک شخص مشهور است یا در توطئهای بزرگ دخیل است.
3. اختلال در تفکر منطقی: فرد ممکن است دچار مشکلات در تفکر منطقی، پرشتاب و بی ارتباطی در سخنان و نوشتار خود شود. ممکن است نتواند منطقی فکر کند و ایدههای پراکنده و بی ارتباط داشته باشد.
4. اختلال در تمرکز: فرد ممکن است دچار مشکلاتی در تمرکز و حفظ اطلاعات باشد. ممکن است نتواند به درستی پاسخگوی سوالات باشد یا توجه خود را بر روی یک وظیفه خاص حفظ کند.
5. رفتار غیرمعمول: فرد ممکن است رفتارهای غیرمعمول و غیرقابل پیشبینی از خود نشان دهد. مثلاً ممکن است به طور ناگهانی بیاعتنا به دیگران شود یا عملکرد اجتماعی نامناسبی داشته باشد.
6. خودآسیب رسانی: در برخی موارد، افراد مبتلا به اختلالات سایکوتیک ممکن است خودآسیب رسان باشند. مثلاً خود را زخمی کرده یا به خود آسیب برسانند.
اگر شما یا کسی که میشناسید علائم اختلالات سایکوتیک را دارد، بهتر است به یک متخصص روانشناسی یا روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب ارائه شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.