دانلود پاورپوینت آشنایی با خط تولید روغن خوراکی (نباتی، حیوانی و زیتون)

عنوان

بررسی خط تولید روغن خوراکی (نباتی، حیوانی و زیتون)

سال تهیه : 1402 تعداد اسلاید : 15
فرمت فایل : pptx-ppt نوع فایل : پاورپوینت
کیفیت : طلایی مناسب : دانشجویان

در این پاورپوینت که با قالب (تم) زیبا و حرفه ای طراحی شده است به آشنایی با خط تولید روغن خوراکی (نباتی، حیوانی و زیتون) در 15 اسلاید و فایل قابل ویرایش پرداخته ایم. در صورت وجود هر گونه مشکل لطفا با بخش پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.

پاورپوینت آماده
قیمت دانلود
39,000تومان
توضیحات

خط تولید روغن خوراکی

خط تولید روغن خوراکی یکی از مهمترین خطوط تولید در صنایع غذایی است که برای تولید روغن های مختلف از دانه ها و میوه ها استفاده می شود. این خطوط تولید به منظور تولید روغن های خوراکی از دانه های مختلفی مانند سویا، ذرت، کنجد، زیتون، آفتابگردان و… استفاده می شود.

این پاورپوینت در 15 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 3 آن قرار داده شده است:

فلوچارت

خط تولید روغن خوراکی از چندین مرحله تشکیل شده است که شامل پیش پردازش دانه، خشک کردن، فشرده سازی، استخراج روغن، تصفیه و بسته بندی می باشد. در مرحله اول پیش پردازش دانه، دانه ها از آلودگی ها و ذرات خارجی پاکسازی می شوند و سپس به مرحله خشک کردن منتقل می شوند. در این مرحله دانه ها به کمک دما و هوای گرم خشک می شوند تا رطوبت آن ها کم شود.

مرحله بعدی در خط تولید روغن خوراکی فشرده سازی است که در این مرحله دانه ها به کمک دستگاه های فشار بالا فشرده می شوند تا روغن موجود در آن ها جدا شود. سپس در مرحله استخراج روغن، روغن از دانه ها جدا شده و به کمک مواد شیمیایی یا فشار بالا استخراج می شود.

در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 13 این پاورپوینت قرار داده شده است:

ماشین آلات

مرحله بعدی در خط تولید این محصول تصفیه است که در این مرحله روغن استخراج شده از دانه ها تصفیه و پاکسازی می شود تا به صورت پاک و خالص برای استفاده در صنایع غذایی مناسب باشد. در نهایت روغن تصفیه شده در مرحله بسته بندی به بسته بندی نهایی میرسد و برای عرضه به بازار آماده می شود.

این خط تولید یک خط تولید پیچیده و حساس است که نیاز به تجهیزات پیشرفته و فن آوری های مدرن دارد. همچنین برای تضمین کیفیت و بهداشت روغن تولید شده، استفاده از استانداردهای بین المللی و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی ضروری است.

خط تولید روغن خوراکی

فهرست مطالب:

  • تصفيه روغن ها و چربي ها : (شميايي- فيزيكي)
  • فلوچارت تصفیه روغن و چربی ها
  • مرحله صمغ گيري و خنثي سازي (Multi pure)
  • بخش تصفیه فیزیکی
  • صمغ گيري با اسيد
  • رنگبري
  • بي بو سازي
  • مزاياي مرحله صمغ گيري/ خنثي سازي
  • رنگبري
  • بي بو كردن
  • و …

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت آشنایی با خط تولید روغن خوراکی (نباتی، حیوانی و زیتون)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − یک =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.