یکی از روش های پخش بار در شبکه توزیع روش پخش بار نیوتن رافسون است. این روش به دلیل قابلیت استفاده در هر دو شبکه شعاعی و شبکه حلقوی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این پروژه شبیه سازی پخش بار نیوتن رافسون به همراه توضیحات کامل و خط به خط کد ها با مثال های متنوع برای شبکه حلقوی و شبکه شعاعی صورت گرفته است و بعد از خرید به همراه فایل آموزشی قابل دانلود می باشد.
گزارشکار: دارد (۲۲ صفحه) | شبیه سازی : در نرم افزار متلب |
هدف از پخش بار، بررسی شبکه قدرت در حالت پایدار و پیدا کردن ولتاژ و زاویه شین های است. با کمک این ولتاژها می توان میزان توان های اکتیو و توان راکتیو را در خطوط مختلف برای یک شرایط بارگذاری مشخص محاسبه کرد. تقریبا در همه موضوعات مربوط به توسعه، بهره برداری و مدیریت شبکه های قدرت از قبیل کاهش تلفات، کنترل ولتاژ، برنامه ریزی توان راکتیو، خازن گذاری ، تحلیل امنیت و … پخش بار جزء اولویت های اصلی می باشد. برای انجام پخش بار روش های مختفلی وجود دارد که می توان به روش پخش بار نیوتن رافسون ، پخش بار پسرو پیشرو ، و پخش بار گوس سایدل اشاره کرد.
بر اساس ساختار شبکه و نوع نیاز کاربران باید روش پخش بار متناسب با آن اتخاذ شود. پخش بار بار گوس سایدل فقط برای شبکه های حلقوی قابل اجراست و برای شبکه های شعاعی همگرا نمی شود. در طرف دیگر پخش بار پسرو پیشرو فقط برای شبکه های شعاعی قابل استفاده می باشد ولی سرعت همگرایی بالایی داد. اما پخش بار نیوتن رافسون قابلیت حل هر دو شبکه شعاعی و حلقوی را دارد.
در اسن پروژه شبیه سازی پخش بار نیوتن رافسون بصورت کامل توضیح داده شده است. پس از مشخص شدن معادلات لازم برای پخش بار و با توجه به تنوع باس های موجود در سیستم های قدرت اعم از باس های مرجع (اسلگ)، باس های کنترل ولتاژ و باس های بار، روش حل مجموعه معادلات تشکیل شده به صورت گام به گام توضیح داده می شود. سپس این روند به صورت کد نویسی در نرم افزار متلب اجرا می گردد. مراحل کدنویسی به صورت خط به خط و با تشریح متغیرها و شرط های موجود برای حل معادلات از ابتدا تا انتها توضیح داده شده است. در انتها نیز این کد مربوطه بر روی دو شبکه متفاوت یکی از نوع انتقال و حلقوی ۱۴ باسه استاندارد IEEE و دیگری از نوع توزیع و شعاعی ۳۳ باسه استاندارد IEE پیاده سازی شده است و نتایج آن مورد بررسی قرار گرفته است.
این پروژه ویژگی های منحصر به فردای دارد که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– آموزش کامل روش نیوتن رافسون، تشکیل معادلات پخش بار، روند حل معادلات پخش بار به روش نیوتن رافسون
– کد تشکیل ماتریس های اطلاعات ورودی شبکه اعم از اطلاعات خطوط و باس ها و تشکیل ماتریس ادمیتانس شبکه در داخل فایل متلب
– کد پخش بار به روش نیوتن رافسون به صورت m-file
– قایل توضیحی برای کد پخش بار به روش نیوتن رافسون به صورت فایل آموزشی
– اطلاعات خطوط و باس های شبکه های ۱۴ و ۳۳ باسه استاندارد IEEE در فایل متلب
– نمایش نتایج با جزییات ولتاژ و شارش توان در خطوط شبکه ها به صورت m-file
همچنین شما میتواند آموزش پخش بار پسرو پیشرو را از طریق لینک زیر دانلود نمایید:
پخش بار پسرو-پیشرو به همراه فایل آموزشی در متلب
درادامه بخشی از نتایج حاصل از شبیه سازی ها در متلب نشان داده شده است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.