عنوان |
بررسی آنزیم ها و انواع آن |
سال تهیه : 1402 | تعداد اسلاید : 25 |
فرمت فایل : pptx-ppt | نوع فایل : پاورپوینت |
کیفیت : طلایی | مناسب : دانشجویان |
آنزم ها گروهی از پروتئین های بیولوژیکی هستند که در فرآیندهای شیمیایی زیستی نقش اصلی را ایفا می کنند. آنزیم ها به عنوان کاتالیزورها عمل می کنند و با سرعت و کارایی بالا فرآیندهای شیمیایی را در سلول ها و بافت ها فعال می سازند.
این پاورپوینت در 25 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 3 آن قرار داده شده است:
این گروه شامل آنزیم هایی است که برای هیدرولیز گروه های عضوی در مولکول ها استفاده می شوند. به عنوان مثال، آنزیم های پپتیداز برای هیدرولیز پپتیدها به آمینواسیدها استفاده می شوند.
این گروه شامل آنزیم هایی است که در فرآیندهای اکسیداسیون و ردوکس شیمیایی نقش دارند. مثلاً آنزیم های دهیدروژناز برای اکسیداسیون سوبسترات ها با استفاده از نقل کننده های الکترونی مانند NADH استفاده می شوند.
این گروه شامل آنزیم هایی است که برای تجزیه مولکول ها به وجود می آیند. به عنوان مثال، آنزیم های آمینولاز برای تجزیه آمین ها به الدهید و آمونیاک استفاده می شوند.
این گروه شامل Enzyme هایی است که برای اتصال دو مولکول با استفاده از اتصال کووالانت استفاده می شوند. به عنوان مثال، آنزیم های DNA لیگاز برای اتصال دو قطعه DNA با هم استفاده می شوند.
این گروه شامل Enzyme هایی است که گروه های عضوی را از یک مولکول به مولکول دیگر منتقل می کنند. مثلاً آنزیم های آمینوترانسفراز برای انتقال گروه آمینی بین آمینواسیدها استفاده می شوند.
این گروه شامل آنزیم هایی است که در فرآیندهای هیدراتاسیون نقش دارند. به عنوان مثال، آنزیم های کربوکسیلاز برای هیدراتاسیون گروه کربوکسیلی در مولکول ها استفاده می شوند.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 23 این پاورپوینت قرار داده شده است:
این گروه شامل Enzyme هایی است که به تغییر شکل مولکول ها می پردازند بدون ایجاد تغییر در ترکیب شیمیایی آن ها. به عنوان مثال، آنزیم های ایزومراز خوانده می شوند.
همچنین، بسیاری از آنزیم ها با نام های خاصی شناخته می شوند که براساس نام سابقه کشف کننده یا واکتور فعالیت آنزیمی آن ها تعیین می شود. برخی از معروف ترین آنزیم ها شامل پروتئین کیناز، لیپاز، امیلاز، پروتئیناز و DNA پلیمراز هستند.
در کل، آنزیم ها نقش بسیار مهمی در فعالیت سلول ها و بافت ها دارند و بدون آن ها، بسیاری از فرآیندهای زیستی اصلی امکان پذیر نخواهد بود.
فهرست مطالب پاورپوینت درباره آنزیم
مقدمه
آنزیم
نامگذاری آنزیم ها
تاریخچه
ساختار
انواع
طرز کار
عمل اختصاصی
مراحل گوارش غذا
گوارش دهانی
گوارش معدی
نتیجه گوارش دهانی و معدی
گوارش غذا در دوازدهه روده کوچک
در روده کوچک
در روده بزرگ
لیلا –
بسیار سپاسگزارم
bagher –
مرسی از دیدگاه شما