دانلود شبیه سازی مقاله کنترل ولتاژ ترانسفورماتور تپ چنجر زیر بار و اینورتر فتوولتائیکی

عنوان فارسی

کنترل ولتاژ هماهنگ یک ترانسفورماتور تپ چنجر زیر بار و اینورترهای فتوولتائیکی برای مدیریت شبکه نامتعادل

عنوان انگلیسی

Coordinated voltage control of a decoupled three-phase on-load tap changer transformer and photovoltaic inverters for managing unbalanced networks

کلمات کلیدی

تپ چنجر زیر بار؛ سیستم فتوولتائیک؛ ترانسفورماتور قدرت؛ کنترل ولتاژ

درسهای مرتبط

الکترونیک قدرت؛ انرژی های نو

تعداد صفحات انگلیسی : 11 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2016 تعداد رفرنس مقاله : 27
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
الزویر
قیمت دانلود مقاله
52,000تومان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
آیا این مقاله برای بیس پایان نامه مناسب است؟ : بله آیا این مقاله برای ارائه کلاسی مناسب است؟ : بله
برنامه ای که در آن مقاله شبیه سازی شده است : این مقاله در محیط متلب پیاده سازی شده است نام مجله مقاله : Electric Power Systems Research (تحقیقات سیستم های قدرت)
ترجمه: دارد (ترجمه 26 صفحه ای در قالب ورد و پی دی اف) گزارشکار : دارد (در دو فایل 4 صفحه ای و 5 صفحه ای به توضیحات مربوط به شبیه سازی پرداخته شده است) شبیه سازی : دارد (1 فایل سیمولینک متلب با فرمت .slx)

این مقاله در محیط متلب به صورت کامل شبیه سازی شده و در صورت خرید و دانلود مقاله شما به راحتی قادر خواهید بود از برنامه مربوطه استفاده نمایید. در صورت بروز هر گونه مشکل در نحوه ی اجرای برنامه سایت سیگمالند به مدت 24 ساعت بعد از خرید محصول، پشتیبانی آن را تا اجرای کامل برعهده دارد.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

کنترل ولتاژ ترانسفورماتور

امروزه اپراتورهای شبکه باید با چالش تضمین منبع ولتاژ پایدار ، در شبکه های ولتاژ پایین روبرو بشوند.به صورت همزمان، تعداد زیادی از منابع انرژی توزیع شده غیرقابل برنامه ریزی همچون منابع فتوولتاییک باید در شبکه ادغام بشوند. این پروسه ریسک تخطی از محدوده ولتاژ مجاز را به همراه دارد. اپراتورهای شبکه مجبور می شوند تصمیمات گسترش پُرهزینه ای را در پیش بگیرند، هرچند ظرفیت های شبکه شان هنوز فاصله زیادی با ظرفیت تکمیل شده/ مصرف شده دارند.

در این پروژه نتایج پژوهش های شبیه سازی یک پروژه دانمارکی تحت پشتیبانی EUDP را ارائه داده ایم. یکی از اهداف توسعه و تست مطلوبیت تپ چنجر روی بار سه فاز بدون کوپلاژ (OLTC) در سیستم توزیع است. با انجام این کار درصدد ارتقای کیفیت توان شبکه قدرت هستیم. یک شبکه ولتاژ پایین واقعی دانمارکی ، با اندازه گیری بارها و پروفایل های واقع بینانه تولید فتوولتاییک (PV) ، برای اجرای رویکرد کنترلی پیشنهادی بکار گرفته شده است. برای انجام شبیه سازی RMS (ریشه میانگین مربع) ، رفتار مولفه های شبکه و روش کنترل برای کنترل کننده OLTC با استفاده از نرم افزار دیگ سایلنت – پاورفاکتوری مدلسازی شده است. در خلال اجرای شبیه سازی ها، 4 شاخص در نظر گرفته شده اند. کنترل ولتاژ در بیرونی ترین شینه (باس) فیدر صورت می گیرد. این شاخص ها عبارتند از اندازه ولتاژ فاز، ضریب عدم تعادل ولتاژ، پتانسیل نول، و تلفات سیستم. در این شبیه سازی با تعریف چندین سناریوی درصد نفوذ PV روبرو هستیم . 5 گزینه کنترلی مختلف برای OLTC مطرح شده اند : 1- بدون کنترل، 2- کنترل سنکرون سه فاز، 3- کنترل بدون کوپلاژ تک فاز، 4- کنترل توان راکتیو اینورترهای فتوولتاییک، 5 – کنترل بدون کوپلاژ تک فاز، 6- کنترل توان راکتیو اینورترهای فتوولتاییک. تحت این شرایط، کنترل هماهنگ ولتاژ OLTC تک فاز بدون کوپلاژ و کنترل توان راکتیو PV، امکان ارتقای ظرفیت نگهداری شبکه، و افزایش سطح نفوذ قابل قبول PV از 40 به 70 % را فراهم می سازد. در چنین فرایندی، ضریب عدم تعادل ولتاژ ، بدلیل وجود روندهای متضاد در اندازه توالی های مثبت و منفی ، نسبت به حالت پایه افزایش می یابد. به طور خاص، اثر افزایش عدم تعادل ولتاژ ، در صورتی که کنترل OLTC به کنترل توان راکتیو منابع پراکنده (DG) مربوط باشد در سطح بالاتری قرار می گیرد. هدف پژوهش های آتی گسترش تحلیل شبیه سازی به دوره زمانی طولانی تر (چند هفته) و بررسی موردی مشخص است.

این شبیه سازی در محیط نرم افزار متلب (MATLAB) انجام شده و در ادامه نیز تعدادی از خروجی های مربوط به این شبیه سازی قرار داده شده اند:

دیدگاهها

  1. امیرحسین نوری

    سلام تمام شبیه سازی های موجود در مقاله در فایل شبیه سازی آورده شده است؟!

    • bagher

      بله شبیه سازی ها کامل انجام شده است.
      باتشکر

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.