دانلود پاورپوینت تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

عنوان

اثرات استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

سال تهیه : 1403 تعداد اسلاید : 37
فرمت فایل : ppt - pptx نوع فایل : پاورپوینت
کیفیت : طلایی مناسب : دانشجویان

در این پاورپوینت که با قالب (تم) بسیار زیبا و حرفه ای طراحی شده است به بررسی تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان به صورت فایل قابل ویرایش در 37 اسلاید پرداخته ایم. در صورت وجود هر گونه مشکل لطفا با بخش پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.

پاورپوینت آماده
قیمت دانلود
53,000تومان
توضیحات

جوش شیرین یا بی کربنات سدیم، یک ترکیب شیمیایی قلیایی با فرمول NaHCO₃ است. این ماده سفید رنگ و کریستالی، به طور گسترده در پخت و پز، داروسازی و صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در پخت نان، این ماده به عنوان یک عامل حجم دهنده و تردکننده عمل می‌کند.

این پاورپوینت در 37 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 4 آن قرار داده شده است:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

هنگامی که جوش شیرین با یک ماده اسیدی مانند آبلیمو، ماست یا سرکه ترکیب می‌شود، واکنش شیمیایی رخ می‌دهد و دی‌اکسید کربن آزاد می‌شود. حباب‌های دی‌اکسید کربن در خمیر به دام می‌افتند و باعث ایجاد حفره‌ها و بافت سبک و پوک در نان می‌شوند. این فرایند به نان حجم می‌دهد و بافت ترد و خوشایندی به آن می‌بخشد.

استفاده از آن در پخت نان مزایای متعددی دارد. از جمله این مزایا می‌توان به افزایش سرعت پخت، بهبود بافت نان، کاهش زمان تخمیر و افزایش حجم نان اشاره کرد. همچنین، این ماده می‌تواند به خنثی کردن اسیدیته برخی از مواد غذایی مانند آرد گندم کامل کمک کند و طعم مطلوب‌تری به نان ببخشد.

با این حال، استفاده بیش از حد از آن می‌تواند باعث ایجاد طعم تلخ و نامطلوب در نان شود. همچنین، جوش شیرین می‌تواند باعث کاهش فعالیت مخمر شود و در نتیجه، فرآیند تخمیر به طور کامل انجام نشود. بنابراین، استفاده از جوش شیرین در پخت نان باید با دقت و اندازه گیری دقیق انجام شود.

در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 34 این پاورپوینت قرار داده شده است:

بهداشت روش پخت در نان های سنتی

در کل، این ماده یک افزودنی مفید در پخت نان است که می‌تواند به بهبود کیفیت و بافت نان کمک کند. با این حال، برای استفاده بهینه از جوش شیرین، لازم است با اصول اولیه پخت نان و نحوه تعامل جوش شیرین با سایر مواد آشنا باشید.

جوش شیرین یا بی کربنات سدیم، اگرچه در پخت و پز و برخی کاربردهای خانگی مفید است، اما مصرف بیش از حد یا نادرست آن می‌تواند عوارض جانبی جدی برای سلامتی داشته باشد.

مصرف خوراکی جوش شیرین به صورت مستقیم و به مقدار زیاد می‌تواند باعث اختلالات گوارشی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و سوء هاضمه شود. همچنین، افزایش قلیائیت خون (آلکالوز) یکی از عوارض جدی مصرف بیش از حد جوش شیرین است که می‌تواند منجر به تشنج، لرزش عضلانی و حتی نارسایی قلبی شود. علاوه بر این، جوش شیرین می‌تواند تعادل الکترولیت‌های بدن را بر هم زده و به کلیه‌ها آسیب برساند.

استفاده موضعی جوش شیرین نیز می‌تواند عوارضی مانند خشکی پوست، تحریک و التهاب را به دنبال داشته باشد. افرادی که پوست حساسی دارند، بهتر است از استفاده مستقیم جوش شیرین روی پوست خودداری کنند. همچنین، استنشاق طولانی مدت گرد و غبار جوش شیرین می‌تواند باعث تحریک دستگاه تنفسی شود.

جوش شیرین

فهرست مطالب:

  • اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
  • اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان
  • اثر بر دستگاه گوارش
  • اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی
  • اختلالات الکترولیتی
  • تجمع فلزات سنگین مضر در بدن
  • مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
  • مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
  • شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده
  • فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان
  • انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر ( بجای استفاده از جوش شیرین)
  • خمیر ترش
  • طرز تهیه خمیر ترش سنتی
  • ویژگیهای کاربرد خمیر ترش
  • مایه خمیر خشک فعال : Active dried yeast
  • مایه خمیر خشک فعال فوری : instant active dried yeast
  • آلودگی های نان
  • راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان
  • قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
    ( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان )
  • قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
  • شرایط فیزیکی نانوایی‌ ها
  • بهداشت فردی نانواها
  • بهداشت روش پخت در نان های سنتی
  • بهداشت و نگهداری مواد غذایی – روش نگهداری از نان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.