دانلود پاورپوینت تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

عنوان

اثرات استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

سال تهیه : 1402 تعداد اسلاید : 37
فرمت فایل : ppt - pptx نوع فایل : پاورپوینت
کیفیت : طلایی مناسب : دانشجویان

در این پاورپوینت که با قالب (تم) بسیار زیبا و حرفه ای طراحی شده است به بررسی تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان به صورت فایل قابل ویرایش در 37 اسلاید پرداخته ایم. در صورت وجود هر گونه مشکل لطفا با بخش پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.

پاورپوینت آماده
قیمت دانلود
10,900تومان
توضیحات

استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان تاثیرات متعددی بر روی نان دارد. جوش شیرین به عنوان یک ماده افزودنی مهم در تهیه نان به کار می‌ رود و تاثیرات مثبت زیادی بر روی خواص نان دارد.

بررسی تاثیرات استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان:

1. افزایش ماندگاری: استفاده از این ماده باعث افزایش ماندگاری نان می‌ شود. جوش شیرین باعث می‌ شود که نان خوشمزه‌ تر باقی بماند و به مدت طولانی‌ تری قابل مصرف باقی بماند.

2. افزایش محتوای رطوبت: جوش شیرین باعث افزایش محتوای رطوبت در نان می‌ شود که این موضوع باعث می‌ شود که نان نرم‌ تر و خوشمزه‌ تر باشد.

3. افزایش شیرینی: جوش شیرین باعث افزایش شیرینی نان می‌ شود و این موضوع باعث می‌ شود که نان بهتر و خوشمزه‌ تر باشد.

4. بهبود ساختار: جوش شیرین باعث بهبود ساختار داخلی نان می‌شود. این موضوع باعث می‌ شود که نان نرم‌ تر و خوشمزه‌ تر باشد.

5. رنگ زیبا: استفاده از این ماده باعث تولید رنگ زیبا در نان می‌ شود که این موضوع باعث می‌ شود که نان به چشم زیبا و جذاب تر به نظر برسد.

جوش شیرین

بنابراین، استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان تاثیرات بسیار مثبت و متعددی بر روی خواص نان دارد و باعث بهبود کیفیت و خواص نان می‌ شود.

فهرست مطالب:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

اثر بر دستگاه گوارش

اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی

اختلالات الکترولیتی

تجمع فلزات سنگین مضر در بدن

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده

فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان

انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر ( بجای استفاده از جوش شیرین)

خمیر ترش

طرز تهیه خمیر ترش سنتی

ویژگیهای کاربرد خمیر ترش

مایه خمیر خشک فعال : Active dried yeast

مایه خمیر خشک فعال فوری : instant active dried yeast

آلودگی های نان

راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان

قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان )

قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز

شرایط فیزیکی نانوایی‌ ها

بهداشت فردی نانواها

بهداشت روش پخت در نان های سنتی

بهداشت و نگهداری مواد غذایی – روش نگهداری از نان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پاورپوینت تاثیر استفاده از جوش شیرین در عمل آوری پخت نان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + چهارده =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.