دانلود شبیه سازی مقاله پیکربندی های بهبودیافته برای مبدل های بوست و باک DC به DC

عنوان فارسی

پیکربندی های بهبودیافته برای مبدل های بوست و باک DC به DC

عنوان انگلیسی

Improved configurations for Dc to Dc buck and boost converters

کلمات کلیدی

مولفه؛ مبدل باک dc-dc؛ مبدل بوست؛ ولتاژ ریپل

درسهای مرتبط

الکترونیک قدرت

تعداد صفحات انگلیسی : 7 نشریه : IEEE
سال انتشار : 2012 تعداد رفرنس مقاله : 16
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
قیمت دانلود مقاله
79,000تومان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
آیا این مقاله برای بیس پایان نامه مناسب است؟ : بله آیا این مقاله برای ارائه کلاسی مناسب است؟ : بله
برنامه ای که در آن مقاله شبیه سازی شده است : این مقاله در محیط متلب پیاده سازی شده است نام مجله مقاله : Power Electronic and Drive Systems and Technologies Conference (PEDSTC) (کنفرانس تکنولوژی ها و سیستم های درایو و الکترونیک قدرت)
ترجمه: ندارد گزارشکار : دارد (توضیحات مختصر 8 صفحه ای در مورد شبیه سازی) شبیه سازی : دارد (2 فایل شبیه سازی در سیمولینک متلب با فرمت .mdl)

این مقاله در محیط متلب به صورت کامل شبیه سازی شده و در صورت خرید و دانلود مقاله شما به راحتی قادر خواهید بود از برنامه مربوطه استفاده نمایید. در صورت بروز هر گونه مشکل در نحوه ی اجرای برنامه سایت سیگمالند به مدت 24 ساعت بعد از خرید محصول، پشتیبانی آن را تا اجرای کامل برعهده دارد.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

پروژه مبدل بوست و باک DC به DC

در چندین کاربرد تبدیل توان، تبدیل یک منبع ولتاژ dc ثابت به یک ولتآژ dc خروجی متغیر، لازم است. این کار توسط مبدل های dc-dc انجام می شود. به بیان دیگر، مبدل dc-dc شبیه به ترانسفورماتور در سیستم های ac است. این مبدل ها در چندین کاربرد مانند منابع تغذیه DC تنظیم شده، سیستم های انرژی تجدیدپذیر، خودروهای الکتریکی، جرثقیل ها، سیستم های تولید پراکنده و فرآیند تصحیح ضریب استفاده می شوند. در دهه گذشته، چندین مطالعه در مورد کاهش ریپل ولتاژ خروجی مبدل های dc-dc، انجام شده اند. تغییر ساختار مبدل با استفاده از توپولوژی جدید می تواند باعث بهبود در عملکرد مبدل شود. یک طراحی خوب نیاز به توجه ویژه به پارامترهای مداری بسیار مانند ریپل ولتاژ، حداکثر جریان هر عنصر، تلفات توان، تنش ولتاژ و غیره دارد. این پارامترها معمولاً به نحوی اثر متقابل دارند که بهبود یک پارامتر می تواند اثر بزرگی بر پارامتر دیگر داشته باشد. برای مثال، در یک مبدل باک با یک کلید، کاهش ریپل ولتاژ با انتخاب یک خازن بزرگتر در خروجی انجام می شود، اما زمان گذرایی و همچنین هزینه افزایش می یابد. برای کاهش تلفات توان در کلیدهای قدرت، می توان فرکانس کلیدزنی را کاهش داد اما این فرآیند ولتاژ ریپل را افزایش می دهد و می تواند اثر مضری بر شکل موج ولتاژ خروجی داشته باشد. در این پروژه، یک پیکربندی نوین از مبدل باک و یک پیکربندی نوین از مبدل بوست معرفی می شوند که تحت «مد عملکردی جریان پیوسته» (CCM) عمل می کنند. در این پیکربندی، بهره گیری از دو دستگاه ذخیره کننده، اثرات منفی کمتری بر پارامترهای مداری دارند. این مبدل های نوین، دو سلف و دو کلید دارند که با ایجاد یک تغییر زمانی بین این دو کلید می توانند چندین عامل را نسبت به مبدل های متداول بهبود بخشند. این عوامل عبارتند از : ریپل ولتاژ خروجی، حداکثر جریان ورودی، زمان گذرایی و حداکثر توان قابل انتقال.

این پروژه، تحلیل، شبیه سازی، نتایج تجربی پیکربندی های جدید دو مبدل dc به dc نوین را ارائه می دهد. سپس در ادامه، مبدل های متداول را مقایسه می کند. این مبدل های نوین، توان خروجی بالاتر (تقریباً دور برابر) و همچنین ضریب ریپل کمتر در مقایسه با مبدل های متداول حاصل می کنند.

این شبیه سازی با استفاده از نرم افزار متلب (MATLAB) انجام شده و در ادامه نیز تعدادی از تصاویر مربوط به خروجی های این شبیه سازی، قرار داده شده است:

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود شبیه سازی مقاله پیکربندی های بهبودیافته برای مبدل های بوست و باک DC به DC”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 12 =

آموزش برنامه نویسی

پشتیبانی

ارتباط با ما

  • شماره تماس : 09360147484
  • ایمیل : info@sigmaland.ir

نماد اعتماد الکترونیکی

لوگو طلایی

logo-samandehi
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت سیگمالند محفوظ است.